Uuden ajan valmennustalo

  

Educo Pro

Täsmäisku toiminnan muutokseen. 

Tarpeittenne ja toiveittenne mukaan räätälöity valmennus tai konsultointi miltä tahansa osaamisalueeltamme.
 

 1. NYKYTILANTEEN KIRKASTUS

Arvioidaan yhdessä muutos- ja kehittämistarve. Tässä vaiheessa otamme usein apuun erilaisia työkaluja, joilla pystymme kirkastamaan nykytilannetta ja täsmentämään menestyksen esteitä. Tyypillisiä käyttämiämme työkaluja ovat esimerkiksi yrityskohtaisesti räätälöidyt asiakas- ja henkilöstökyselyt, DISC-analyysit, 360- esimiesarviot, haastattelut ja liiketoiminnan kehittämisselvitykset.
 
Tutustu tarkemmin työkaluihimme
 

 2. MUUTOSPROSESSI

Nykytilanteen kirkastuksen ja asiakkaan tavoitteiden perusteella ehdotamme tilanteeseen parhaan näkemyksemme mukaista ja kustannustehokkainta ratkaisua. Se voi sisältää koulutusta, valmennusta, coachingia, konsultointia, tutkimuksia tai erilaisten työkalujen rakentamista.
 

 3. HALUTTU MUUTOS

Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme menestymään omassa toiminnassaan ja saavuttamaan yhteistyöllämme näkyvää ja mitattavaa tulosta. Tuloksen saavuttamiseksi tarvitaan oikeanlaista tekemistä. Oikeanlaisen tekemisen syntyminen puolestaan vaatii aina riittävää osaamista ja ennen kaikkea oikeaa asennetta. Muutoksessa on aina kysymys uusista toiminta- tai ajattelutavoista.

Back to Top