Uuden ajan valmennustalo

  

Educo Diploma

Tutkinto työn ohessa. 

Toteutamme yhteistyönä eri oppilaitosten kanssa tutkintoon valmistavaa koulutusta. Tällaisia tutkintoja ovat erilaiset perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinnot. Koulutus toteutetaan työn ohessa oppisopimuksella.
 

1. Infotilaisuus

Tästä se kaikki alkaa
Infossa kerromme miten hakeudut suorittamaan tutkintoa ja mukaan koulutukseen. Annamme sinulle perustiedot koulutuksesta, tutkinnosta ja oppisopimuksesta.
Erittäin tärkeää on tietysti myös tietää, miten pääset mukaan matkalle. Tämänkin kerromme infossa, joten tervetuloa oppimaan!

2. Hakeutuminen

Näin pääset mukaan
Infossa kerromme, miten ja milloin hakeudut suorittamaan tutkintoa ja mukaan koulutukseen. Tämän jälkeen oppisopimustoimisto ottaa sinuun yhteyttä ja sopii ajan tapaamiseen. Jos et kuitenkaan syystä tai toisesta pääse mukaan infotilaisuuteen, autamme sinut alkuun, kun saamme yhteystietosi.

 

3. Kartoitus

Sopivan tutkinnon valinta
Tapaat oppisopimustoimiston edustajan. Yhdessä mietitte, mikä tutkinto on sinulle sopivin - tässä otetaan huomioon nykyinen työsi, työkokemuksesi ja opiskelutaustasi. Samalla on tarkoitus suunnitella, minkä verran tarvitset koulutusta tutkinnon suorittamiseen. Sitten solmitaan juuri sinulle sopiva oppisopimus, jotta matka pääsee jatkumaan.

4. Sopimus

Sopimuksesta pari sanaa
Jokaiselle solmitaan vähän erilainen oppisopimus. Sopimuksen sisältö ja pituus riippuvat mm. suoritettavasta tutkinnosta ja taustalla olevasta osaamisestasi. Sopimukseen kirjataan mm. minkälaisen oppimispolun olet itsellesi suunnitellut.

​5. Koulutus

Oppiminen voi alkaa
Kun paperiasiat on hoidettu, voi matka jatkua - koulutus ja tutkinnon suorittaminen alkavat! Koulutuksessa saat tietoa, jota tarvitaan uuden oppimisen pohjaksi. Saat myös käytännön työkaluja muuttaa tuo tieto taidoksi ja sitä kautta osaamiseksi. Me educolaiset hyödynnämme koulutuksissamme paljon käytännön tekemistä ja nimenomaan sen käytännön, joka on lähellä arkeasi.

6. Tutkinto

Onneksi olkoon, olet saavuttanut tavoitteen!
Tutkinto suoritetaan pala kerrallaan koulutuksen kuluessa. Se suoritetaan ilman tenttejä ja testejä - teet omia käytännön työtehtäviäsi ja näytät näin mitä osaat. Saat koko matkan ajan ohjausta ja apua tutkinnon suorittamiseen eri henkilöiltä. Kun koulutus päättyy, on aika suorittaa tutkinnon viimeinen osa. Palkintona on virallinen tutkinto ja siitä todistus.

Back to Top